Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen köretek vannak, amiket...

Milyen köretek vannak, amiket gyorsan, egyszerűen el lehet készíteni?

Figyelt kérdés
Minél kevesebb pénz, mosogatás és idő lenne a lényeg. Köszi, ha lesz válasz :)

2022. febr. 19. 07:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Kuszkusz. Azt csak leöntöd forró vízzel, lefeded, és 5 perc múlva kész.
2022. febr. 19. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/18 anonim ***** válasza:
15%
10-es moslékot nem eszik értelmes ember
2022. febr. 19. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A krumplipüré mitől moslék? A por - legalábbis amit mi veszünk - liofilizált krumpliból van, semmi más nincs benne.
2022. febr. 19. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/18 anonim ***** válasza:
30%

A rendes krumplipüré rendben van, a krumplipüré-porban meg azért van egy csomó egyéb anyag is (nézd végig az összetevöket, meg fogsz lepödni!)

Másrészt ízre meg állagra is rettentö nagy a különbség, a porból készült az "egyszer meg lehet enni, ha nincs jobb" kategória

2022. febr. 19. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/18 anonim ***** válasza:
77%
Most írtam le, amit mi használunk, abban kizárólag burgonyapehely van... Meglepődtél?
2022. febr. 19. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/18 anonim ***** válasza:
50%

IGEN, meglepödtem, mert ilyet még nem láttam eddig, pedig rengeteg fajtát megnéztem.


De ahogy írtam, az összetételtöl eltekintve is, az íze, állaga meg a kinézete meg sem közeliti a krumpliból készültet.

2022. febr. 19. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Kár összeveszni, srácok!

A kérdező gyors és olcsó köretekre volt kíváncsi, ami után nem kell sokat mosogatni.

Ennek megfelel az instant krumplipüré. Majd ő eldönti, hogy ha ezt választja, akkor milyen alapanyagot vesz hozzá.

2022. febr. 19. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/18 A kérdező kommentje:

Gondolom minden válaszadónak megvan, hogy a legvacakabb kitalálni, hogy mit főzzek. Utána már megy, ha az asztalon vannak a hozzávalók, csak csinálni kell :)


Az instant krumplipüré okés volt már negyven évvel ezelőtt is, amikor egy belvárosi étteremben voltam kezdő szakács :) A probléma ott van/lehet, hogy az ilyen "műanyag" cuccok előállítási technológiái sokat változtak az évtizedek alatt. Sokszor hátrányukra. Talán maga a liofilizációs eljárás is módosulhatott. Bizonyára nem elégszenek meg az egyszerű szublimációval, ahol a jég átmenet nélkül elpárolog, szóval ki tudja miket csesztetnek az anyaggal :)


Nagyon köszönöm a hozzászólásokat, főleg gondolatébresztő volt a felvetés :)

2022. febr. 20. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!