Hús hártyázása egyszerűen?
Figyelt kérdés
Sziasztok szeretnék megtanulni húst hártyázni, lehetőleg minimális húsveszteséggel és gyorsan :)
Kezdő vagyok még, csak azt tudom hogy nem vagyok hajlandó elviselni semmilyen ételben a mócsingot, hártyát, inakat.
Holnap boronatárcsán fogunk sütögetni, karaj lett a kiválasztott, ma be is pácolom... csak előtte hártyázni kell.
Van valami praktika amivel nem kell 2 kiló hús felett 1 órán keresztül állni? Xd
2022. aug. 20. 13:18
1/3 anonim válasza:
Fogod, megemeled és tolod szépen a kést, éleset. Egyébként meg a karajt nem kell, az nem mócsingos, viszont legalább száraz lesz. Azt a kis hartyát, ami inkább zsír és elsül, esetleg szeletenként bevagdoshatod kicsit, így nem fog kagyló alakúra összekapódni a gondosan kiválasztott husi.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Karajt nem kell hártyázni, ha 3-4 helyen átvágod el fog tűnni sütésnél.
Amennyiben szeletben van a hús akkor csak faragni tudod, egyben éles késsel a hártya felé feszítve 5 perc alatt levágható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!