Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Birsalma befőttet tett már el...

Birsalma befőttet tett már el valaki úgy, hogy nem hámozta meg?

Figyelt kérdés

Ma egy kis adag levest főztem 2 birsalmából, és még azt a 2 darabot is rengeteg idő volt megpucolni.

Ez más években azért nem volt probléma, mert alig volt pár szem a fán, és az is kukacos volt. De most... rengeteg van, és egészséges. Nem is volt még ilyen sok rajta soha. Szóval befőzném, de ezzel a pucolással soha nem végeznék. Ezért tényleg tapasztalatokt várok, nem pedig tippeket, hogy "szerintem jó lesz/nem lesz jó". Még pucolás nélkül is rengeteg idő lesz a befőzés, csomó idő + energia + pénz, szóval tippelgetésekre nem hagyatkoznék most. :)

Köszi, ha segítesz!



2022. szept. 11. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én annyit tudok, hogy nagymamám mindig hámozatlanul tette el befőttnek, finom volt:)
2022. szept. 11. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Csinálj birsalma sajtot. Azt nem kell pucolni.
2022. szept. 11. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Birsalma kompótot szoktam főzni,nem kell megpucolni.Puha lesz a héja is.
2022. szept. 12. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Eltettem kb 30 üveggel, hámozás nélkül. A feldarabolás is egy tortúra volt, alig érzem a jobb kezem. Köszi a válaszokat!
2022. okt. 9. 18:17

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!