Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tartósítás két celofánréteg...

Tartósítás két celofánréteg közé tett tartósítószerrel?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek a módszerről, főképp azok válaszát várom, aki már próbálta.

Darált paprikát tettem el így, de vannak kételyeim.


2011. szept. 7. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Anyósom szokta így csinálni, nem szoktak megromlani a befőttjei.

De ilyen darált zöldséget, illetve fűszert úgy szokott elrakni, hogy a tetejére egy 2mm-es sóréteget szór. A só lezárja az üveget és tartósítószer nélkül is eláll az étel.

2011. szept. 7. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

A recept, amit kaptam, úgy szól, hogy kilónként 20dkg sót ír, összekavarva.

Van egy-két gyanús üveg, melyekkel gond lehet (mintha romlás jeleit vélném felfedezni), azért írtam ki a kérdést.

2011. szept. 7. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog, hogy megromoljon, ha egy kiló ledarált paprikához 20dkg sót tettél.Tartósító sem kell bele, se rá.
2011. szept. 7. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

mi is mindig 20% sóval tesszük el a paprikakrémet és nem

teszünk rá tartósítót,se

2011. szept. 7. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!