Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Héjában vagy pucolva?

Héjában vagy pucolva?

Figyelt kérdés

Krumpli főzésről lenne szó.

Miben lesz más ha héjastól főzöm meg a krumplit pl a szilvás gombócba?

Persze az apró (puska golyó) krumolukat én is héjában szoktam megfőzni de gyúrt tésztába "töltött gombóc, krumpli pogácsa vagy krumpli gombóc leves". Vagy ez olyan hogy ahány ház annyi szokás?

Vagy nem pocsékol az ember annyit a krumpliból ha héjastól főzni meg?


2022. szept. 24. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem héjában, az benn tartja főzés közben az értéket, hogy úgy mondjam.
2022. szept. 24. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Végül is nem fő ki belőle annyira a keményítő
2022. szept. 24. 16:10

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!