Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Egész karajt szeretnék egybe...

Egész karajt szeretnék egybe sütni, hogy csináljam, hogy ne száradjon ki?

Figyelt kérdés
Már megnéztem 10 cikket, mindegyik mást ír. Ti hogy csináljátok hogy ne legyen cipőtalp?

2023. febr. 7. 09:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Befűszerezve becsomagolnám alufóliába, vagy sütőzacskóba tenném.

Ha betolsz egy szál lefagyasztott kolbászt a közepébe, akkor a kolbászzsírtól is zaftosabb lesz.

2023. febr. 7. 10:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Bele szoktam tűzdelni pár gerezd félbevágott fokhagymát, aztán befűszerezem és sózom.

Kizsírozom jól a tepsit, beleszórok 2-3 fej durvára aprított hagymát.

Rá megy a hús, lefedem a tepsit alufóliával szorosan.

1,5 óra sütés 175 °C-on.


Ha letelt megszúrom puha-e. Ha nem, megy vissza az alufólia és kap még időt.

Ha puha akkor fólia le, felső sütéssel 220 °C amíg piros nem lesz. (kb 8-10p). Ekkor már figyelni kell, meg ne égjen.

2023. febr. 7. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!