Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy kész jó a házi “sajt”, a...

Hogy kész jó a házi “sajt”, a paneer?

Figyelt kérdés

Már 2 alkalommal csináltam, egész jó lett, viszont amikor kicsapódott a savó akkor nagyon pici darabos lett, amiket néztem videók ott nagy darabos volt. Ezt hogy lehet elérni?

Házi tejből és bolti tejből is megcsináltam, persze volt különbség.

De nekem eléggé morzsolódott, kicsit inkább túró jellegű volt.

Mi a titka?



2023. márc. 18. 20:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Grat
2023. márc. 19. 18:30
1 2

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!