Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen krémmel csináljam a...

Milyen krémmel csináljam a következő bevonatot? Nem a szín, hanem az összetétel, recept érdekel.

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 11. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem jön be a link.
2010. okt. 11. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi, akkor a másik:

[link]

a "Frosting Thomas"-tól vannak a képek, ami érdekelne.

2010. okt. 11. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:

ha a bevonat a lényeg, akkor sztem fondant!

[link]

én ezt a fajtát csináltam már így tudom mondani, hogy még elsőre is meg lehet csinálni. a kék színnel nem lesz gond, mert még a rózsaszín pillét is be lehet színezni ételfestékkel:D

ahogy látom itt felnyomják habzsákkal a bevonatot, gondolom, ha lágyabbra csinálod ill nem hűtöd le annyira akkor tudod így használni mint a képen és a végén egybedermed...

más ötletem nincs hátha valaki más mester:D

2010. okt. 11. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

esetleg még ami eszembe jutott nagyon kemény színezett hab lenne talán?

a recept színes cukormázat ír... hát még mindig nem lettem okosabb de mostmár kíváncsi vagyok, hogy valaki tudja -e a normális választ:D

2010. okt. 11. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem egyszerü ez a torta,de kisfiamnak tomasost szeretnék,lehet kreativkodni fogok:))
2010. okt. 11. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! eredetileg cukormázzal van. még utánanézek, és várok válaszokat.
2010. okt. 12. 07:04

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!