Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A fűszervajjal sült egész...

A fűszervajjal sült egész csirkét elég sütés előtt bekenni, vagy finomabb lesz ha hagyom állni egy éjszakára?

Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 13:29
 1/3 anonim ***** válasza:
90%

A vaj nem szsívódik be a börön keresztül, annak nem sok értelme lenne.

Viszont nagyon finom lesz, ha nem a börét kened be füszervajjal, hanem a böre alá vékony szeletekben bedugdosod, akkor tényleg a húsba megy be az aroma, illetve sokkal omlósabb lesz a csirke húsa is. Ezt érdemes elözö nap megcsinálni, mert a bör alatt jól fel tudnak szívódni az ízek, aromák.

2023. aug. 4. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, kipróbálom.
2023. aug. 4. 13:54
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
Szivesen és sok sikert. A vajat szeletelés elött tedd egy órára a fagyasztóba, akkor éles késsel jól lehet darabolni és szépen el tudod osztani a bör alatt.
2023. aug. 4. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!