Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől szivarvany színű a...

Mitől szivarvany színű a lábos alja?

Figyelt kérdés

Mitől van az a jelenség mikor olyan színű a sima aluminium/fém lábos legalja belülről mintha bezinolaj száradt volna rá?

Elmosás után..

Mégis mardt/beszívodott a mosógatoszer vagy a minőségéről árulkodik ez?


Kidobjam vagy sikáljam amig eltűnik a szivarvanyszerű folt?



2023. okt. 20. 13:11
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Nem hallottam még olyan hétköznapi szerről, ami belediffundál max 70 fokon a rozsdamentes acélba, vagy akár sima vasba. :D


Ha idegesít, forralj fel benne 1 liter vizet majd utána sikáld ki, ha már nem forró.

2023. okt. 20. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Étolaj/zsír. Nem a mosogatószer szívódik be az edénybe, hanem ponthogy az hozza ki az edényből a zsiradékot, ezért lesz mosogatás után szivárványos.
2023. okt. 20. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Megégett az anyag,el fog tűnni.
2023. okt. 20. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
72%

Keress rá:

stainless steel rainbow effect

Egyik találat:

[link]

2023. okt. 20. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Rozsdamentes acélnak ez egy teljesen természetes jelensége. Nehogy emiatt kidobd. :D
2023. okt. 20. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Így néz ki mint ez a wok?


[link]



Mert az normális, csak a hõ okozza.

2023. okt. 20. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:

Kössz mindenkinek.

Akkor még van aza jelenség is,hogy ha rászárad a víz a lábosra akkor szintén foltot hagy és nem lehet sima lögykölessel eltunteni,hanem újra dörzsölni kell szivaccsal..

Tehát feher szürkes folt keletkezeika víz helyén/helyett mikor az felszárad..

Ez mi ? Ettől lehet bajom ha rajtahagyom?

2023. okt. 23. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Az a folt vízkõ
2023. okt. 24. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindkettő eltűnik citromsavval. Csomó vízbe egy kicsi, egy forralás, hagyod lehűlni, elmosogatod, és ha őrületes csillogást akarsz, azzal a lendülettel szárazra is törlöd. Utóbbi kb akkor nem fölösleges, ha főzős csatornára gyártod az anyagot, meg persze ha szeretetnyelved a gyönyörű környezet.
2023. okt. 24. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!