Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Vékony szelet natúr csirkemell...

Vékony szelet natúr csirkemellet szeretnék sütni kevés olajon. Meg kell-e forgatni lisztben? Készítettem már többször, liszt nélkül, de mindig iszonyúan habzik az olaj, gondolom a csirkemellből kifolyó nedvességtől. Ez így normális?

Figyelt kérdés

Vagy mit kell csinálni hogy ne habosodjon az a sok víz?

Arra is gondoltam az a baj hogy lefedem, de a környezetét próbálnám védeni az összecsapkodásától.

Esetleg kontakt grillben sütve milyen lenne?


dec. 3. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne fedd le
dec. 3. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Itasd le papírtörlővel a nedvességet
dec. 3. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
pedig lisztesen jobb .
dec. 3. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy ek. olajon süsd maximum, tapadásmentes serpenyőben, és ne fedd le.


Nem kell lisztezni, teljesen felesleges.

dec. 4. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként lehet kapni ilyen fröcsögés elleni cuccot - olyan mint egy fedő, csak lyukacsos, akár egy sűrű szűrő, azt ráteszed és nem csapkod szét az olaj.
dec. 4. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Akár lisztezheted is de nem fontos.

A lényeg hogy forró serpenyőben,kevés az olajon gyorsan.süsd.Akkor kap egy sült réteget az nem engedi ki a vizet ,ezért lesz szaftos.

dec. 4. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha lisztbe forgatod, akkor "natúr".

Ha nem forgatod lisztbe, akkor "roston" sütött.

Szerintem jobb, ha nem forgatjuk lisztbe.

dec. 4. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen grill serpenyőbe sütöttem tegnap natúr csirkemellet:

[link]


Az a baj nagy a víztartalma a mai húsoknak! Nekem is fröcsögött a víz belőle de nem az olaj mert minimálist tettem alá!


Régebben Kontakt grill sütőbe csináltam melegszendvics, meg grill sütő:

[link]


Ebbe nem fröcsög meg alul felül süti egyszerre! Gyorsabban sül, mivel össze van nyomva! Meg szebb ahogy belesül a húsba a "grill csík"

dec. 4. 16:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!