Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan "tegyek el" most szamócát?

Hogyan "tegyek el" most szamócát?

Figyelt kérdés

Nagybaniról kaptam rengeteg földiepret,ami kishibás...

Addig oké,hogy kidarabolgatom a rossz részeket,de mit csináljak azután?

Hogyan tegyem el későbbre?

Lefagyasszam,vagy hogy?

(több,-szerintem marad vagy 3-4 kilónyi)


márc. 14. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Lefagyasztani, eperlekvárt, eper szörp, eper befőttet csinálni belőle.
márc. 14. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincs rá időm...tehát fagyasztható?
márc. 14. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Le lehet fagyasztani, késöbb lehet belöle lekvárt, szörpöt készíteni, süteményekbe felhasználni, turmixba tenni, egyedül friss gyümölcsként nem lesz jó, mert szétesik.
márc. 14. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
55%

Ha nincs időd egyetlen opció a fagyasztó.

De egy eper dzsem is kész húsz

perc alatt.

márc. 15. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!