Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan fagyasszam le a be...

Hogyan fagyasszam le a be panirozott karfiolt?

Figyelt kérdés
Külön külön egyesével foliázzam vagy elegendő egy zacskóba összetenni őket? Kicsi a fagyasztom, tálca nem fér be.
márc. 17. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Én külön szoktam. Mennyiség függő. Ha sok van, akkor érdemes külön annyit, amit egyszerre meg fogsz sütni. Ha egy adatra való, akkor az mehet egybe is.
márc. 17. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
rakd egy tálcára, fagyaszd le, aztán rakd zacskóba.
márc. 17. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Tedd be a fagyasztóba.
márc. 17. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Elöször tálcán kisebb adagonként egyesével fagyaszd le -ha együütt próbálod, összeragad az egész és utána nem lehet sütni-, ha már megfagytak, teheted egy zacskóba, de úgy tedd be, hogy ne törjenek a fagyasztóban.

Utána meg egyszerre mindig csak pár darabot tegyél a forró olajba, ha ugyanis a sok hideg karfioltól lehül az olaj, teljesen meg fogja szívni magát és ehetetlen lesz.

márc. 17. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tányéron fagyazd és utána ha megfagyott mehet zacskóba.
márc. 17. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
márc. 17. 19:14

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!