Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehetne a lehető...

Hogyan lehetne a lehető leggyorsabban megpuhítani a húst?

Figyelt kérdés
Tyúkpörköltet készítek,de azért jó lenne,ha még ma tálalni tudnám....Már egy órája fő,de még mindig nagyon kemény!Ötletek?
2010. okt. 31. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Tégy bele (máskor) kevés szódabikarbónát,attól hamarabb megpuhul.
2010. okt. 31. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha van kuktád, akkor abban.

A múltkor én is úgy jártam, hogy a marhapörkölt kész lett a kuktában, a tyúk meg a hagyomásoban még félig sem volt puha.

Áttettem a kuktába, ott puhult meg.

2010. nov. 4. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2010. nov. 4. 20:31

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!