Lapos sütiket mint pl a citromos szelet hány nappal előbb lehet eljészíteni?

Nem attil fugg hogy lapos hanem hogy mi van benne es mennyire hokezelve. A citeomos gonsolom tejszines. Az max 3 nap.
De pl a piskotat 5 nappal elobb is meg tudod es hutoben folpackban elall
Egyebkent ha nincs kapacitas annyi sutit sutni amennyit akarsz akkor nagy esellyel felelseges is

5#igen ,a 70 meg a 90 éves nagyszülő,meg aki egéssz bap dolgozik🤦,nem az elkészítéshez kértem tippeket,de amúgy jó ötlet tényleg.
6#végülis igazad van

A 6-os vagyok: évek óta fagyasztok le rengeteg féle sütit, egyrészt mert ünnepekre több félét szoktam sütni, viszont mindig marad elég sok, másrészt ketten vagyunk a párommal és csak ö fogyaszt édességet, de szereti a házi sütiket, én meg szeretek sütni. Ezért amiket sütök, egy része megy ksiebb adagokban a fagyasztóba, ha megkiván valamit, akkor csak elö kell venni, illetve ha véletlen jön valaki, akit megkínálnék sütivel, egy óra alatt tálaltható.
Csak arra figyelj, hogy alaposan be legyen csomagolva - dupla zacskó/fólia - mert ha valami szagot átvesz, az elég zavaró tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!