Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért púposodik fel a rántott...

Miért púposodik fel a rántott húson a prézli sütés közben?

Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 07:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem szokott, én úgy panírozom hogy prézli, tojás, prézli, majd mehet a forró olajba.

Nem teszek lisztet a morzsába.

2009. jan. 11. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Én pedig összekeverem a morzsát a liszttel,és így panírozok.Sokkal finomabb. (és még egy tányért is megspórolok.
2009. jan. 21. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
szia azért puposodik fel mert vizes a hus
2009. febr. 7. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!