Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Meddig áll el a házi készítésű...

Meddig áll el a házi készítésű pesto, ha kis üvegekbe töltöm, olajat öntök a tetejére, úgy, h teljesen ellepje és így zárom le?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Hütöbe max.1hétig.Vagy ne sózd meg és fagyaszd le,úgy olajjal a tetején,akkor tovább is.
2010. nov. 21. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
68%

Az elsö hülyeséget ir, ugyanis már évek óta igy készitem és legalább egy évig eláll igy.

Fontos, hogy az olaj teljesen ellepje a pestot (ne "lógjon ki" az olaj fölé pici helyen sem), és ha megkezdesz egy üveget, akkor elöször öntsd le az olajat, vegyél ki amennyit akarsz belöle, és utána újra töltsd vissza az olajat. Megbontás után hütöben kell tárolni, és max. három alkalomra célszerü az üvegnyit elhasználni.

LEfagyasztani nem jó, mert szétválnak az alkotórészek, és guszustalan lesz.

2010. nov. 22. 07:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
41%
Elsö vagyok, én úgy szeretem ha szép friss a bazsalikum,nem mocsárzöld.Izlés dolga.
2010. nov. 22. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!