Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A vacsora csatában láttam...

A vacsora csatában láttam hogy készített az egyik játékos Sajttal töltött szezámmagos rántott csirkemellet Hogyan tudnám én is megcsinálni itthon, hogy ne égjen meg sütés közben a szezám mag?

Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha rántod a húst, nem sül meg rajta jobban a szezámmag.

A zsemlemorzsába kell belekeveni a szezámmagot. Pont annyi sülés kell neki , mint a zsemlemorzsának.

2010. nov. 23. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én a szezámmagba csak simán belehempergetem a sózott húst és megsütöm,szerintem nagyon finom.
2010. nov. 23. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. nov. 24. 06:56

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!