Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kel elkészíteni a...

Hogyan kel elkészíteni a cézár salátát?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:
2010. dec. 26. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Én ilyet szoktam. Jégsaláta, paprika, paradicsom, hagyma, kaliforniai paprika, retek, kigyó uborka, - ezek mind felvágva. Tetejére kisujnyira vágott csirke mell, ropogósra sütve - gyros füszer keverékkel hirtelen. Kis reszelt sajt, majonéz pettyek, bors, oliva olaj.
2010. dec. 26. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó ennek köze sincs a cézársalátához....


A cézár:

házi majonézbe dobj reszelt parmezán, zúzott fokhagymát, tabasco szószt, sózd, borsozd. kész az öntet. paradicsomgerezdekkel, jégsalátacsíkokkal keverd össze, tetejére a grillezett (csak sóval/borssal fűszerezett) csirkemellcsíkokat, é pirított zsemle, vagy kenyérkockákat, szórd meg kis reszelt parmezánnal és kész.


Egy szakács

23/f

2011. jan. 7. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
"Én ilyet szoktam" - igy kezdődik. De most ránéztem a gogliban, és ahány annyi féle. A Te változatod iskolás, az enyém, tapasztalat. 50/N. vendéglátós.
2011. jan. 7. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

De te jó ég pont olyan mint a gulyás...

Abból ha az "iskolást" csinálod az a gulyás, ha teszel bele padlizsánt+cukkinit+rákollót az nem a tapasztalat lesz annak köze nem lesz hozzá.

ez a Cézárra is igaz.

az első IGAZI cézárt a sacper 1930-as években new yorkban gyártották és azókból amit én leírtam akkor most ki a hülye...

2011. jan. 18. 07:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
TE!!!!
2011. jan. 18. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!