Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Csirkemájat megmossátok...

Csirkemájat megmossátok elkészítés előtt? Nem keményedik meg?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 17:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
meg, és nem.
2010. dec. 28. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
igen megmosom, és egy szűrőben lecsöpögtetem.nem keményedik meg soha.
2010. dec. 28. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
igen, megmosom, és nem keményedik meg. Ha túlsütöd, akkor lesz kemény.
2010. dec. 28. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor megmosom. Kezdő vagyok. :)
2010. dec. 28. 17:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
És ne sózd, mert attól is kemény lesz.
2010. dec. 28. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
Áztasd be tejbe, úgy a legjobb :)
2010. dec. 28. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Nem lesz kemény. Meg kell mosni! Sózni is szabad /disznó májat nem szabad sózni/ Ha kezdő vagy elárulom én 2x panírozom így nem fröcsköl és nekünk bejön a dupla panír:-)
2010. dec. 28. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg se susd,mert a kiszáradhat,inkább edd meg nyersen.Te barom!megennéd ugy,hogy nem mosod meg?hát milyen barbár állat vagy te?
2010. dec. 28. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
10%

Úristen... én még életemben nem mostam meg... de levágom róla a csúnya részeket meg a szívet


a többi húst se szoktam...


60fokon elpusztulnak a baktériumok...gondolom akkor sütés kozben meg pláne.


28/N

2010. dec. 28. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim válasza:

Mosd meg! Semmi baja nem lesz tőle!

Próbáld ki az én receptemet is!

2 réteg alufóliába csomagolod a májat, teszel mellé lila hagymát, fokhagymát, sót, borsot és egy pici olíva olajat.

A széleit gondosan felhajtod és egy gombócot gyúrsz belőle úgy, hogy teljesen zárt legyen felül is.

Egy magasabb oldalú kislábasba teszel 2 pohár vizet egy leveskockával, beleteszed az alufóliából készült gombócot és kb. 20 perc alatt készre párolod!

Így nem fog kiszáradni a máj és remek ízt ad neki a "csőben" párolás!

Jó étvágyat!

2011. jan. 4. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!