Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Min kell átnyomni azt a bolti...

Min kell átnyomni azt a bolti mirelit gesztenyét hogy püré legyen?

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 20:49
 1/10 anonim válasza:
100%
krumplinyomón
2010. dec. 31. 20:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Krumplipaszírozón. Vagy ha ilyen nyomkodós krumplitörőd van azon összetöröd. Mi almareszelővel szoktuk lereszelni.


24/L

2010. dec. 31. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. dec. 31. 20:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is a krumplinyomóval szoktam, de amíg nem volt olyanom, addig sajtreszelőn csináltam, vagy simán villával, de az macerás is volt és nem is olyan szép csíkokat csinált, de ez a karos-krumplinyomós megoldás mintha erre lenne kitalálva :)
2010. dec. 31. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:
:))
2010. dec. 31. 21:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi régen fokhagyma nyomóval csináltuk :D
2010. dec. 31. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:
:DD
2010. dec. 31. 21:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is fokinyomón nyomom át. A krumplinyomón sok marad rajta pocsékba. BUÉK!
2010. dec. 31. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
buék neked is :)
2010. dec. 31. 21:35
 10/10 anonim ***** válasza:

félfagyosan simán a négyoldalú reszelő kisebb, vagy nagyobb lukú oldalán. a kicsin kis kukacok lesznek

a nagyobbikon vastagabbak. mindegyik jó:))BÚÉK.

2011. jan. 1. 10:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!