Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől lesz puhább a pogácsa?

Mitől lesz puhább a pogácsa?

Figyelt kérdés
Hogy lehet, hogy ugyanazzal a recepttel valakinek omlós, puha a pogácsája, másnak pedig nem? Tudom, hogy a sütés hosszúsága is számít, de nálam nem az a probléma. Tud valaki valami praktikát?
2011. jan. 1. 22:36
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én a pogácsámba(sajtosba)egy kis turót szoktam csempészni...próbáld ki:)
2011. jan. 19. 22:34
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!