Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen edényben pácoljak:...

Milyen edényben pácoljak: műanyag, kerámia vagy mindegy?

Figyelt kérdés
A pácom mustár, olivaolaj, fokhagyma, só, bors.
2011. febr. 12. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Én üvegben szeretem, mert az tisztitható a legjobban. A pác ugyanis olajos, illatos stb.
2011. febr. 12. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
teljesen mind1!
2011. febr. 15. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem mindegy:) bizonyos pácok összetevői ui. szeretnek reakcióba lépni a műanyagokkal, és bizonyos fémekkel is, így marad az üveg, ill. kerámia, és ahogy előttem már írták, azokat elmosni is egyszerűbb és higiénikusabbak is, hiszen nem veszik át a szagokat, ízeket... (fokhagymás pácnál ez pedig kicsit sem elhanyagolható szempont;)
2012. okt. 25. 02:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!