Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Igaz, hogy finomabb teát...

Igaz, hogy finomabb teát lehet főzni (hőálló) üveg edényben, mint fém edényben? Ti hogy szoktátok?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy ha fém edényben főzik a teát, akkor átveszi azt a fémes ízt. Állítólag hőálló üvegben készítve összehasonlíthatatlanul jobb, finomabb lesz a tea íze. Így van? Megéri ezért külön üveg edényt venni?

Minden tapasztalat, vélemény érdekel!


2011. okt. 4. 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:
akkor miért nem veszel egy ezresért vízforralót?:) Na abban semmi más íz nincs a teán kivül:)
2011. okt. 4. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

őszintén szólva én semmi különbséget nem érzek, azt leszámítva, hogy a kannám kisseb, mint az elektromos teafőzőm, és ezért előbbiben erősebb teát főzök. :D

Inkább akkor van különbség, ha elektromossal főzöd és nem belelógatva a filtert, hanem csak átfolyik rajta a víz. Szóval csak ezért nem éri meg szerintem, de ha van egy jénaid, kipróbálhatod. :D

2011. okt. 5. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!