Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől lesz kocsonyás a kocsonya?

Mitől lesz kocsonyás a kocsonya?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 08:34
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
Fokhagymától! Meg a húsok pektin tartalmától...
2011. márc. 19. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis a fokhagymától,hanem a húsban és csontban lévő enyvtől,ami a főzéssel kijön belőle.
2011. márc. 19. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A fokhagyma NEM kocsonyásít! A csontok és főleg a bőr tartalmától válik a lé kocsonyássá. Ezekből készül a zselatin is.
2011. márc. 19. 08:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
32%
valaki próbálja ki fokhagyma nélkűl!!!! és majd mesélje el, hogy milyen lett..
2011. márc. 19. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Nos! Fokhagyma nélkül olyan a kocsonya, mint a hzasélet szex nélkül. Semmilyen! Számomra ehetetlen!
2011. márc. 19. 09:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Azért ez fáj! Hányéves vagy és hány osztályt végeztél?
2011. márc. 19. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A fokhagyma az ízéhez kell, a bőrtől lesz kocsonya!
2011. márc. 19. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Igaza van a fokhagymásnak! Kell bele, de egyszerű, mert ha a kezedre kened az is összeragad, ezért kell a körömpörköltbe is rengeteget rakni, ettől még jobban kell ragadnia!
2011. márc. 19. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
9.13-asnak! A koromat nem írnám meg /nem lényeges/. Főiskolát végeztem. Különösebben szeximádó sem vagyok, de nem is kell az asztal körül kergetni érte.
2011. márc. 19. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 doboszoli ***** válasza:
100%

Kedves első válaszoló!

Kétszeresen bődületes marhaságot írtál, ezt tetézed azzal, hogy ki is tartasz mellette.

Első a pektin.

A pektin nem más mint a magasabb rendű szárazföldi NÖVÉNYEK

sejtfalában található anyag. Kiválasztva, egy vízben nem oldódó, alaktalan kocsonyás massza.

A fokhagymáról.

Ez a fűszer valóban nélkülözhetetlen eleme a kocsonyának,

ésszel használva. Ha nagyon "kihallatszik" belőle, elrontja, mint minden más fűszer.

Valóban adna egy sűrítő hatást, mondjuk felesben főzve a lé mennyiséggel. Na ezt próbáld ki!

A kocsonya alvadását a benne főtt bőr, köröm, csülök enyvtartalma okozza, ami 5-6 órán át lassan főzve kioldódik a húsokból. Ehhez a pektinnek semmi köze.

2011. márc. 19. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!