Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A sütőben miért nem sikerül...

A sütőben miért nem sikerül soha semmi?

Figyelt kérdés

minden kajám széle odaég, a közepe nyers vagy folyós marad. Piskótát rengetegszer próbáltam sose volt jó. Most a habcsókom tök barna kívül belül meg inkább hagyjuk....

rossz a sütő? persze nem mai darab....

egyébként nem vagyok béna mindent megfőzök csak a sütőt ne kelljen használni.


2011. ápr. 5. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hát igen, lehet a sütővel van a gond.. Nekünk villanytűzhelyünk van, a sütő is villany, a piskóta nagyon szépen feljön, semmi nem ég le. Lehet érdemes lenne lecserélni.
2011. ápr. 5. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Túl magas hőfokon sütsz, ez a baj. Vedd lejjebb a hőfokot és lassabb tűzön süsd, több ideig.
2011. ápr. 5. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
mindig a legalacsonyabban van... 2-nél feljebb nem is rakom soha.
2011. ápr. 5. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A villanysütő tényleg nagyon szuper! Egyetértek az előttem szólóval: lassan kell sütni a piskótát. Én úgy csinálom, hogy az elején kb 5 perc magasabb hőfokra állítom, hogy jól meghúzza a p.krémet, utána pedig nagyon alacsony hőfokon sütöm tovább 15 percig. A piskótába, de más sütibe is ajánlom, hogy tegyél egy késhegyi szódabikarbónát. Attól levegősebb lesz a tészta, és könnyebben megsül!

A sütőt nem feltétlen kell lecserélned, inkább tapasztald ki, hogy mit hogyan érdemes elkészíteni!

Sok szerencsét!

Ne add fel! :))))

2011. ápr. 5. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Bocs, ha kissé magyartalan, amit írtam, csak nagyon sietek! :)
2011. ápr. 5. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim válasza:
100%

Azokra a helyekre ahol jobban sül (szélei) tegyél alufóliát (vastagabb minőségűt).

Alulra meg esetleg még vagy egy tepsit, vagy cserepeket tegyél be.

Nekem is így van a sütőm évek óta.

A piskótát gyönyörűen megsüti.

Ha húst sütök, akkor körbeszoktem a tepsi széleit még alufóliázni és akkor nem ég meg.

Kicsit több próbálkozással, de ki lehet tapasztalni!


Remélem segítetttem!

2011. ápr. 5. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan sütőm, amit már akkor be kellett kapcsolni és a legmagasabb fokra állítani, amikor még a tojást, egyebeket elő sem szedtem. Amikorra megkavartam a piskótát, elérte azt a hőfokot, hogy levettem egész kicsire és gyönyörűen megsült. Lehet, hogy jobban elő kell melegíteni és aztán ha visszaveszed, már minden oké.
2011. ápr. 5. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
minden praktikát kipróbálok amit irtatok remélem egyszer az életben sikerül már:-) aranyosak vagytok köszönöm.
2011. ápr. 5. 18:45

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!