Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet a kínai palacsint...

Hogyan lehet a kínai palacsinta könnyű tésztáját kisütni úgy, hogy meg is süljön de le ne égjen?

Figyelt kérdés
palacsintasütőben csinálom, és már mindent kipróbáltam (sok/kevés olaj alá, vékonyra húzni/vastagon hagyni, több/kevesebb ideig sütni...) de mindegyik undorítóan néz ki, az egyik fele odaégett, a másik nem sült át rendesen.
2011. máj. 21. 12:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Ird be, hogy milyen recept alapján készited a tésztát.


Nekem elsöre az jutott eszembe, hogy kisebb lángon süsd, és ha gázad van, akkor tegyél alá lángelosztót.

2011. máj. 21. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!