Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A piskóta tésztába kell sütőpor?

A piskóta tésztába kell sütőpor?

Figyelt kérdés

Egyik recept ír,a másik nem.

Most kell bele vagy nem?Ki hogy készíti?


2011. júl. 4. 21:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elvileg nem kell bele, mivel a tojásfehérje habjától lesz magas. Én időnként szoktam bele tenni, de sütöttem már nélküli is, és úgy is jó lett.
2011. júl. 4. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendesen felvered, akkor sütöpor nélkül is feljön, de a legtöbben biztonságnak tesznek vele, mert akkor garantáltan sikerül.
2011. júl. 4. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
Szoktam így is, úgy is. Ha jól fel van verve akkor úgy is jó magas lesz.
2011. júl. 4. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam bele sütőport tenni, csak egy csipet sót.
2011. júl. 4. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy felet bele szoktam tenni :)
2011. júl. 4. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem tettem bele sütőport és mindig sikerült. Jó keményre kell a habot verni és óvatosan beleforgatni a tojássárgás masszába. Előmelegített sütőben kell sütni és a sütőajtót nem szabad nyitogatni. Hamar megsül.
2011. júl. 4. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
Èn mindég teszek bele.Anélkül még sosem sütöttem....
2011. júl. 4. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy hivatalosan a piskótába nem kell.

Viszont aki nem biztos a tudásában, az szokott bele tenni, mert piskótát nehéz sütni, könnyen összeesik. Ha bízol magadban, akkor ne tegyél bele, mert valamennyire sajnos érződik az íze.

2011. júl. 4. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
1 kávéskanálnyit tehetsz bele, az az ízén sem érződik meg, és garantáltan nem fog összeesni a piskótád.
2011. júl. 4. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
Létezik a bio foszfátmentes sütőpor, annak nincs semmi mellékíze, elég egy lapos evőkanállal beletenni. Amúgy a lényeget jól megírták többen is, csipet sóval és egy evőkanál cukorral verj kemény habot, azt keverd a tojássárga -cukor jól kikevert keverékhez.
2011. júl. 4. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!