Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Rántott sajtot szeretnék...

Rántott sajtot szeretnék készíteni, fagyasztott sajtból? (Bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Kiolvasszam előtte a sajtot, vagy még fagyott állapotában panírozzam duplán és utána forró olajban süssem?
2011. júl. 14. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
mindenhogy jó,de finomabb ha előtte kiolvasztod ;)
2011. júl. 14. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
NE olvaszd ki, mert igy kevésbé fog kifolyni sütéskor.
2011. júl. 14. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim válasza:
100%

olvaszd ki

és dupla pannírral csináld és ne szurd ki a villával véletlenül se.

Egy fiú.

2011. júl. 14. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
ha nem panírozza be eléggé max akkor folyhat ki,de szerintem nem olyan b@lfasz..
2011. júl. 14. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
23%
Liszt-tojás, liszt-tojás és ezután a zsemlemorzsa vagy amiben gondolod forgasd meg.
2011. júl. 14. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem kell kiolvasztanod,a sajt gyorsan olvad!

A többiek javaslataihoz hozzáfűzném,hogy forró olajban süsd(de ne égessen),kevésbé meleg olajban a panír hólyagosodhat ,és könnyebben megnyílik!

2011. júl. 15. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, én is úgy gondoltam, hogy nem olvasztom ki :) köszi szépen!
2011. júl. 15. 12:18

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!