Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Velős csont főzést hogy...

Velős csont főzést hogy csináljátok? Besózzátok a végét vagy becsomagoljátok?

Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
becsomagoljuk? mibe? Több éven át tök úgy főztem, mint egy sima húslevest, aztán hallottam ezt a sózást, mármint hogy belemártsam mind2 végét, mikor odateszem. Újabban így, sózva csinálom, de se most, se előtte, simán nem esett ki a velő a levesbe, nem főtt bele, mindig a csontban maradt.
2011. szept. 17. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Besózom
2011. szept. 17. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
be se sózom,be se csomagolom. Benne marad a velő szépen anélkül is
2011. szept. 17. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

én is mindig besózom, bár semmi értelme, mert a vízben leázik szerintem:)) de így szoktam meg, és mindig szépen kijön a velő.

hú, de jó lenne most egy velős pirítós:))

2011. szept. 17. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Anyós mindig becsomagolja celofánba, azért kérdeztem :D én még sose főztem, csak náluk ettem. Viszont holnap megfőzöm :)
2011. szept. 17. 17:33

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!