Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A fasírtnak bekevert húst...

A fasírtnak bekevert húst lefagyaszthatom?

Figyelt kérdés

Mármint nem bepanírozva, hanem csak a zsemlével, tojással, fűszerekkel összekevert darált húst. Sajttal-baconnel töltött pulykafasírtot készítettem, és megmaradt némi hús, amire most nincs szükség.

(Kicsi a fagyasztóm, és majdnem tele van, úgyhogy az a verzió, miszerint panírozom, tálcára téve keményre fagyasztom, aztán bezacskózom, nem működik. :S)

Előre is köszönöm a segítséget!


2011. okt. 21. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
nyugodtan:)
2011. okt. 21. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
igen:)
2011. okt. 21. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam panírozni semmilyen fasírtot,mert nem szeretjük így. Lefagyaszthatod így is,de ha kisütöd,akkor elég egy zacskóba téve lefagyasztani. Ha enni akarod,akkor

akár szobahőmérsékleten akár mikróban kiolvasztod és ehetitek.

2011. okt. 21. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
persze
2011. okt. 21. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, husi ment a fagyasztóba, Nektek pedig a zöld mancs! :)
2011. okt. 21. 22:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, bár én kisütve szoktam.
2011. okt. 22. 06:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!