Csak Én készitem igy a zöldbabfözeléket?
Végre valaki!:)
Én mindenhol azt olvastam hogy vizben felrakják egy hagymával füszerezik aztán mikor megfőlt rántják és tejföllel simán elkeverik.
Szerintem pedig ez két külön kaja. Ahogy a Kedves Kérdező készíti, az a zöldpap pörkölt, aki viszont megfőzés után paprika nélkül berántja, az a zöldbab főzelék. Ez utóbbit berántás után tejföllel, pici cukorral és ecettel ízesítjük.
És mind a kettő nagyon finom: akár pörköltnek, akár főzeléknek egy frissen sült oldalassal, bármivel! :))
Már nem azért, de egyáltalán nem értem a lepontozást!
Mifelénk, ez két különböző étel, azt írtam le, ahogyan én kb. 50 évvel ezelőtt tanultam. Lehet, hogy aki lepontozott, őnáluk csak egyféleképpen lehet a zöldbabot készíteni és főleg elnevezni, attól még máshol, mások igenis megkülönböztetik a kettőt!!!!
A lepontozott vagyok!
Köszönöm mindazoknak, akik egyetértenek velem, és ezt jelezték is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!