Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kinai kajáknak hogyan lesz...

A kinai kajáknak hogyan lesz olyan sűrű szaftjuk?

Figyelt kérdés
Értem itt a chilis csirkét pl
2011. dec. 11. 21:55
 1/6 Offthewall ***** válasza:
82%
szójaszósz :D
2011. dec. 11. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

keményítőtől, szerintem

majdnem minden húsfélét megforgatnak keményítőben, attól lesz aztán sűrű szaftja

2011. dec. 11. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
igen, keményítő és szójaszósz
2011. dec. 11. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
82%
kukorica keményítő
2011. dec. 11. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
étkezési keményítő.
2011. dec. 12. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
kukorica-és burgonya keményitő.
2011. dec. 12. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!