A kinai kajáknak hogyan lesz olyan sűrű szaftjuk?
Figyelt kérdés
Értem itt a chilis csirkét pl2011. dec. 11. 21:55
2/6 anonim válasza:
keményítőtől, szerintem
majdnem minden húsfélét megforgatnak keményítőben, attól lesz aztán sűrű szaftja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!