Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Cordon bleut ha elkészítem...

Cordon bleut ha elkészítem 23-án és csak 24-én pnaírozom és sütöm ki az OK? Vagy lehet 23-án panírozni is?

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Nem jó, ha sokáig áll sózva, panírozva a hús. A só kivonja a nedveket a húsból(ez a sóval való tartósításnak a lényege)és eláztatja a panírozáshoz használt zsemlemorzsát. Én nem javaslom.
2011. dec. 14. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
akkor csak kiklopfolom a húst és beletekerem a sajtot, sonkát 23-án, lefedem, hűtőbe és 24-én panírozom és kisütöm és hozzá a köret?
2011. dec. 14. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:
mi szoktuk úgy csinálni a rántott hús h vasárnap megcsináljuk panírig de nem sütjük ki az összeset csak amennyi elfogy és később sütjük ki esetleg 7főn...semmi baja nincs tőle és ízre is jó
2011. dec. 14. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt is megteheted, hogy megcsinálod az egészet panirostol,és be rakod a fagyasztoba ,amikor kell előveszed. A vendégek nem fogják tudni ,hogy csaltál kicsit. Ha rendesen bepanirozod akkor a fagyás után ha bő forró olajba teszed szép lesz a panir,és a sajt sem mászik ki belőle.
2011. dec. 14. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Fűszerezd be, és csináld meg a csomagokat, úgy tedd el. Legjobb frissen anírozni és sütni, egy napot meg összérik, s beveszi jól a fúszer ízét legalább. De hűtőben tartsd.
2011. dec. 15. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!