Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kocsonyát főzök, és nagyon...

Kocsonyát főzök, és nagyon opálos! Mivel tudom megjavítani?

Figyelt kérdés
Még sose lett zavaros, és most se főtt fel annyira, hogy indokolt lenne a zavarossága. Mát átszűrtem konyharuhán is, és mégis olyan, mintha tejet csurgattam volna bele.

2011. dec. 28. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Derítés – Ez egy olyan tisztítási eljárás, melynek segítségével a levekben, levesekben (erő- és húsleves) lebegő apró, leszűrhetetlen anyagokat is eltávolíthatjuk, így a lé kristálytisztává, válik. Folyamata – A húst kivesszük, 1-2 tojásfehérjéből kevés vízzel laza habot verünk, a tisztítandó léből egy keveset hozzáadunk, majd állandó kevergetés közben visszaöntjük a tisztítandó léhez, majd levesszük a tűzről, és 8-10 percig állni hagyjuk, majd átszűrjük.
2011. dec. 28. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm :-)
2011. dec. 28. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni.Én főzöm tovább,a habját leszedem és majd letisztul.
2011. dec. 28. 19:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!