Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan tudom a kakaós csigát...

Hogyan tudom a kakaós csigát ropogósra sütni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 13:08
 1/7 anonim válasza:
Cukros tejjel leöntöd a sütés vége előtt,ahogy kell?
2012. jan. 26. 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
igen, leöntöm, de még mindig olyan kelt tészta a hatás. én arra gondoltam, nem-e a hőmérséklettel kell valahogy "játszani".
2012. jan. 26. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Jó vékonyra szeld, ne öntsd le cukros tejjel, és süsd kicsit tovább, persze úgy, hogy ne égjen el az alja, nekem így jó ropogós lett a napokban. Másik, hogy nem olvlasztott vajjal kentem meg és kakaóporral meghintve csináltam, hanem Flóra margarint kikevertem a cukros kakaóval, ezzel kentem meg jó vastagon a tésztát.
2012. jan. 26. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ne gyúrt élesztősből csináld, hanem hajtogatottból
2012. jan. 26. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
2012. jan. 27. 07:48
 6/7 anonim válasza:
+ még egy félóráig süssed
2012. jan. 31. 22:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Sikerült, hála a tanácsaitoknak!
2012. febr. 1. 07:54

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!