Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy tároljam a konyhában a...

Hogy tároljam a konyhában a marcipánt, hogy ne száradjon ki?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Fóliába csomagolva a hűtőben.
2012. febr. 15. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi ezt kifogom próbálni! És ha már kiszáradt az már sosem lesz egynemű? Pl ha megmelegítem kicsit?
2012. febr. 15. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ha nagyon kiszáradt egy kevés fehér vajjal összegyúrva újra visszanyeri a lágyságát, vízzel nem szabad

ha annyira nem száradt ki, elég egy picit megmelegíteni mikroban, majd átgyúrni és rögtön felhasználni

2012. febr. 16. 00:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan tehetsz hozzá vizet is, ha nagyon kiszárad, de csak 1-2 cseppet!
2012. febr. 16. 23:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Sehogy.Edd meg.Finom!
2012. febr. 20. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!