Miért esett vissza a pizzás kiflim?
Figyelt kérdés
A pizzás kiflim gyönyörűen megkelt, a sütőben óriásira feljött, de aztán visszaesett. Talán azért mert a pizzakrémhez raktam 2 teáskanál zsírt és az húzta le?2012. ápr. 12. 14:31
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg nagyon hamar hűlt le. A kelt tésztákat és piskótaféléket sütés után konyharuhával letakarva kell kihűteni.
2/5 anonim válasza:
A Zsír le huzhata ,de ha meleg sütőbe tetedd akkor az is baj lehet . A hirtelen meleg hőtől szépen megkelt majd amikor kivetedd akkor hirtelen hideget kapott a forró kifli ..
3/5 A kérdező kommentje:
Először 170 fokon sütöttem, de megrepedtek, így 150-re vettem vissza. Akkor már nem repedtek meg, de még a sütőben, mielőtt a teteje is szépen megpirult volna, jobban mondva a sajt, visszaesett, nem akkor mikor kivettem. Amelyikbe több krémet kentem az jobban visszaesett...
2012. ápr. 12. 14:51
4/5 anonim válasza:
Mikor raktad rá a pizzakrémet?
Akkor kell, amikor már megkelt a kifli a tepsiben.
Közvetlenül a sütés elött.
Kb 185-190 fokon, kb.15 percig kell sütni, egyenlő hőmérséklet mellett.
5/5 A kérdező kommentje:
Mikor rakhatnám rá a krémet? Nem a tetejére kenem, hanem megtöltöm vele...
2012. máj. 4. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!