Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A konzerves lecsót önmagában...

A konzerves lecsót önmagában kell enni, vagy még ki kell egészíteni a többi hozzávalóval?

Figyelt kérdés

2012. máj. 10. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A kész ételeket önmagukban is eheted, de sokkal finomabb ha csak alapnak használod. Ha vágsz alá még pluszba hagymát, megpirítod, teszel bele egy kis füstöltet, vagy lecsó kolbászt és összefőzöd, sokkal finomabb lesz.
2012. máj. 10. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

igen, önmagában is fogyasztható készétel, de érdemes följavítani, ahogy előttem írták.

tojással, rizzsel, nokedlivel, tarhonyával egész finom kaja keredhet belőle.

2012. máj. 10. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
31%
Ha valaki arra kér, készítsek neki konzerv lecsóból valamit, én úgy szoktam feljavítani, hogy a konzervet kidobom, s rendes alapanyagokat használok. Semmivel sem nagyobb munka, mint a borzalmas rossz konzervet feljavítani. Költségben is ugyanott van. „Kedvencem” a Lecsó 30% paprikával elnevezésű izé. Paradicsomlében úszik valami megbarnult kis paprikatörmelék. Nálam a sima lecsó az Lecsó 10% paradicsommal.
2012. máj. 12. 00:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
én szoktam hozzá egy tojást tenni, majd úgy átmelegíteni majd megeszem:)
2012. máj. 14. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
A natúr lecsó csak paprikát és paradicsomot tartalmaz. Ezért és 5-6 dkg apróra vágott füstölt szalonnát megpirítok, rákarikázok egy nagyobb fej vöröshagymát, puhára pirítom egy csipet sóval, majd lehúzom a tűzről, elkeverek benne egy kiskanál pirospaprikát és ráöntöm a lecsót. Tehetsz bele debreceni kolbászt, vagy vékonyra karikázott füstölt kolbászt, vagy ráüthetsz 2-3 tojást, esetleg pár virslit is belefőzhetsz, attól függően, mit szeretsz és mihez van kedved. Ha ráérsz, és tojás nélkülit csinálsz, csinálj hozzá 5 dkg tarhonyát, remek. Vagy süss ki egy szelet tarját, és főzz hozzá 10 dkg rizst. Egyik jobb, mint a másik. És akkor még nem beszéltünk a gombás, bevert tojásos, vagy padlizsános verzióról...
2012. máj. 15. 23:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!