Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Honnan tudom, hogy a krumpli...

Honnan tudom, hogy a krumpli már nem alkalmas főzésre?

Figyelt kérdés
Elkezdtem pucolni, de találtam ilyen kis fehér foltokat rajta, amúgy a krumpli belseje normálisnak néz ki. Ha ezeket kivágom, akkor ehető vagy jobb az ilyet kidobni?

2012. jún. 3. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze, hogy ehető. Szedd le a csirákat, és hámozd meg. Ha nem büdös, és nem fekete, semmi baja nem lehet.
2012. jún. 3. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Azokat vágd ki, a többi részét nyugodtan felhasználhatod.
2012. jún. 3. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Ok, köszi! Amúgy én is úgy sejtettem, hogy ez valamilyen a krumpliban beinduló érési folyamat jele lehet, nem pedig külső ártalom (penész).
2012. jún. 3. 13:30

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!