Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit keverjek az olavasztott...

Mit keverjek az olavasztott csokihoz, hogy miután megszilárdul a torta tetején szépen lehessen vágni és ne törjön össze?

Figyelt kérdés
2008. máj. 8. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
tejszínt, ki kell kisérletezni mennyit.
2008. máj. 8. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tejszínt!elöször csak keveset önts hozzá,ha trurósodik akkor keverd tovább és még egy picit önts hozzá,aztán beáll,szép simának kell lennie!
2008. máj. 8. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A tejszín szuper ötlet, de én még vajat is szoktam hozzá tenni. Attól kemény, de vágható lesz.

Hajrá!

2008. máj. 9. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
tejszín+méz nagyon szép selymes fényű lesz:-))
2008. máj. 11. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tehetsz hozzá egy-két kanál olajat is, attól szép fényes is lesz.
2008. máj. 27. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A vajtól szilárdul meg szépre, de ha melegvízbe mártott késsel vágod, nem törik!
2008. jún. 17. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 bary79 ***** válasza:
Vigyázni a tejszínnel: nekem a múltkor úgy összeállt a csokoládé, mint valami tészta, és még 100°C-on sem akart visszaolvadni :(
2011. aug. 13. 23:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!