Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A házi csalamádém túl savanyú...

A házi csalamádém túl savanyú lett. Milyen módszerrel keverjek hozzá cukrot?

Figyelt kérdés
1 hónapja megcsináltuk a savanyúságot és most bontottuk ki ,de túl savanyú. Hogyan tudnám édesíteni?
2012. okt. 2. 17:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak üvegenként, amikor felbontjátok. öntsd le kb fele levét. meglátod, hogy mennyi ez a lé, és annyi vizet forralj fel egy kis cukorral, majd hűtsd le. egy tálban keverd össze a savanyúval, kóstold meg, ha már jónak ítéled töltsd vissza az üvegbe.
2012. okt. 2. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! ki próbálom.
2012. okt. 3. 16:37

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!