Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Segítene valaki kombinált...

Doboszoli kérdése:

Segítene valaki kombinált mikró gyakorlati használatában?

Figyelt kérdés

Na szóval, sikerült szert tennem egy alig használt szupermodern mikróra, (a régi feladta a harcot), ám hiába a technika, ha a parasztgyerek "nem tud rajta".

Nem a technikai kezelése, hanem a konyhai alkalmazása érdekelne, különös tekintettel a grillezésre.

Alsó-felső grill, és kombinált üzemmód is van benne.

Rácson, vagy anélkül, saját forgótányérjában? Pirítós, melegszendvics projekt?

megannyi megválaszolatlan kérdés...

Köszönöm a segítséget!


2012. okt. 27. 18:44
 1/2 bumbi02 ***** válasza:

Nekem egy régebbi típusú Whirlpool kombinált mikróm van, a melegszendvicset rácson szoktam készíteni, főképp mert így a felső grillhez közelebb van, és szépen megpirul, másrészt ha csak tányéron készítem a melegszendvicset, az alja "nedves" lesz, mivel fizikából nem vagyok otthon, ezt nem tudom, hogy miért:) De a rácson ilyen nem szokott lenni:)


A grill fokozatot mi még rakott tésztákhoz szoktuk használni. Ha csak egy tállal készítünk. Olyankor csak simán a tányért berakjuk, nem szórakozunk ráccsal:) Pár perc alatt meg szokott pirulni, bár én ha tehetem inkább sütőben készítem ezeket, valamiért ódzkodok a mikrótól.

Ha van kérdésed, és tudom a választ akkor segítek:)

2012. okt. 31. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. okt. 31. 17:56

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!