Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan maradna az olvasztott...

Hogyan maradna az olvasztott kristálycukor folyékony?

Figyelt kérdés
Van rá valami mód, hogy az olvadt kristálycukor kihűlés után szirup szerű maradjon?

2012. nov. 8. 15:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csinálj invertcukrot, gondolom nem karamellát akarsz, mert az más mint a cukorszirup.

[link]

2012. nov. 10. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2012. nov. 11. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!