Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell sütni azt a...

Hogyan kell sütni azt a bacont, amit szeletelve fóliában árulnak?

Figyelt kérdés
Olyanra szeretném sütni, mint a mcdonald'sban, vagy ahogyan az amcsi filmekben az országúti kajáldákban tálalják tányéron tojással, babbal,...stb-vel. Nekem úgy összeugrik, kunkorodik, és ráadásul nem is lesz ropogós, hogy néha már kedvemet szegi a kísérletezgetés. Vagy nem is abból a fajta baconból készítik, amit az üzletekben lehet kapni?

#baconszalonna
2012. dec. 21. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem igazán szoktam olyan vékony bacont venni... de szerintem ez sütéshez túl vékonyra van vágva. Max úgy tudom elképzelni, hogy forró zsírban épp csak 1-2 percig megforgatni.


Én a sült szalonnát általában füstölt, de nem főzött szalonnából készítem, pl. kolozsváriból, de ha abált, vagy pácolt szalonnát, az is finom, csak akkor kell alá zsír.


És olyankor vastagabbra szeletelem, mint amilyen a fóliázottban van.

2012. dec. 22. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem kell túl sokáig sütni.

Nekem mindig sikerül. Ha tovább sütöm akkor összemegy és jó ropogós lesz, úgy is nagyon finom.

Sokszor kell forgatni, sütés közben a bacont és ami olaj/zsír összegyűlik a serpenyőben az leönteni róla.

2012. dec. 22. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!