Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kelkáposzta-főzeléket...

A kelkáposzta-főzeléket lisztszórással lehet sűríteni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. ápr. 5. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
thx, megyek akkor megcsinálom.
2013. ápr. 5. 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért óvatos legyél vele, mert nagyon összekaphatja a lisztet a forró lé.

én inkább a lisztes-vizes csomómentes habarást ajánlanám, azt is hőkiegyenlítéssel.

2013. ápr. 5. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Meglett a művelet, nem történt semmi. szép csomómentes, jó az állaga is. még1X köszi.
2013. ápr. 5. 12:39
 5/5 doboszoli ***** válasza:

Liszt szórás= staubolás.

Elfogadott, klasszikus konyhai alapművelet.

A válasz, igen.

2013. ápr. 5. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!