Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A rácsos tepsiben mit érdemes...

Csomi64 kérdése:

A rácsos tepsiben mit érdemes csinálni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 19:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha csak annyi olajat (zsírt) teszel bele, hogy éppen elérje a rácsot, akkor olyan húsokat tudsz rajta, benne sütni, amiket inkább grilleznél, tehát érje is egy kicsit a zsiradék, amiben képes megsülni, átpuhulni, de nem akarod, hogy ahogy mondani szoktuk: tocsogjon a zsírban, és amikor eszed, erőteljesen kiérződjön az ízén.


Az így készített sültek egy kicsit inkább szárazabbak lesznek, tehát ha alapjaiban zsírosabb húsokat pl. a sertés-tarja, hasonlók sülnek rajta finomra.

Valamikor az apró-halat sütöttem ezen egészen száraz-ropogósra.

2013. ápr. 20. 07:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!