Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy csinálják a "gyári"...

Hogy csinálják a "gyári" sütiknél, hogy nem olvad el rajta a porcukor? Nekem otthon mindig elolvad és újra kell szórni.

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha meleg süteményre teszed rá akkor elolvad. Ha hidegre, akkor leesik.

A gyáriaknál hidgre teszik de előtte bekenik cukorsziruppal és abba ragad bele a porcukor.

2009. szept. 28. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
ó, köszi, kipróbálom
2009. szept. 29. 08:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Sütésálló porcukrot használunk. De ilyet már árulnak a boltokban is.
2010. aug. 27. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!