Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen egy profi keselezo?

Milyen egy profi keselezo?

Figyelt kérdés
Hogy kell hasznalni es milyen gyakran?
2009. szept. 30. 08:22
 1/1 anonim válasza:
100%
Szia! Én egy rúdszerű valamitre esküszöm. Van nyele, mint mondjuk egy klopfolónak és vékony, szerintem acélból készült, kb. 1,2 cm átmérőjű rúd. Élezni úgy kell a kést vele,hogy bal kezedben az élező (ha jobb kezes vagy), jobb kezedben a kés. Elképzeled, hogy a kés élének egyenlő szárú háromszöghöz kellene hasonlítania sokszoros nagyításban, s ennek megfelelően húzod végig az élezőn,hol az egyik oldalt, hol a másikat a kés hegyétől a markolatig. Ezt a fajta kés élezőt anno a papám a piacon vette. Az különbözteti meg a jó élezőt a rossztól, hogy nehezebb (ebből a fajtából)a jobb.
2009. okt. 3. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!