Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy olvaszthatom ki a mélyhűt...

Hogy olvaszthatom ki a mélyhűtött milánói szószt? Simán tűzre tehetem lábosban?

Figyelt kérdés

Vagy tegyem inkább simán a mikróba?

18 L


2013. jún. 10. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én mikróban tenném, először alacsony fokozaton, majd ahogy enged ki szépen lassan, úgy emelnék a fokon.
2013. jún. 10. 16:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
De én mindig azt hallom, a mikróval ,,megölöm" a kaját. Ez nem igaz? Oké, lehet, hogy a makaróni alapból nem a legegészségesebb kaja, de mostmár érdekelne a válasz. :D Egyébként köszi.
2013. jún. 10. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi??? Miért, ha megfőzöd nem "ölöd" meg? Nekem aztán tök mindegy hogy melegíted, csak válaszoltam én hogy szoktam.
2013. jún. 10. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem, a tápértékét.
2013. jún. 10. 16:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
ha a mikró káros hatásaitól tartasz akkor tedd át a mélyhűtőből a simába amíg ki nem olvad
2013. jún. 10. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!